Nieuws

YEM Yoga komt bij New-Motion!

Yoga houdt met lichte inspanning je lijf en geest in balans. Blijf fit, soepel en ontspannen. Werk aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Yogi Mandy Nelissen komt lessen geven bij New-Motion om lekker in je vel te zitten. Rust in je hoofd, dagelijkse beslommeringen loslaten en genieten van een ontspannen nachtrust.

Iedereen kan deelnemen aan deze lessen, aanmelden is gewenst. Dit kan via New-Motion contact  of via Facebook.com/jemyogamandy of NewMotion4U


Dag van de Mantelzorg

Op vrijdag 7 november worden de mantelzorgers van steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk een verwendag. 2000 mantelzorgers uit het Land van Cuijk kunnen deze middag heerlijk genieten.

Mantelzorg afvallen nijmegen

Mantelzorgers zijn mensen die zich belangenloos inzetten voor een ander. Dit kan een buurvrouw zijn die eten kookt of iemand die zijn partner of kind verzorgt.

New-Motion is dan ook trots om  onderdeel te zijn van deze Verwen Jezelf dag. Met de New-Motion Gezond & Lekker workshop gaan we hier een gezellige en onvergetelijke middag van maken.


Energiek, fit en slank met het unieke 12-weken-traject

Wil jij een energiek, fit en slank leven leiden ? Zit je graag prettig in je vel ? Sta je open voor een nieuwe levenswijze ?  Zonder dieet, maar met de juiste ondersteuning. Wil jij het unieke 12-weken-traject ontdekken? Dan is dit je kans!

New-Motion bied je nu het unieke 12-weken-traject de eerste vier weken aan voor €150,- Zit jij na vier weken ook lekkerder in je vel, heb je meer energie en ben jij enthousiast, gaan we samen door.

Wil je meer informatie over het 12-weken-traject, laat dan je contactgegevens achter zodat ik je kan laten zien hoe makkelijk het ook voor jou is om een nieuwe stap te maken naar een energiek, fit en slank leven.

Kijk op je gemak rond op mijn website en neem vervolgens contact met me op. Samen zorgen we ervoor dat jij je voelt zoals het bedoeld is.

Met gezonde groet, Caroline Theunissen


 

Paul Hartmann B.V. investeert in hun werknemers


De HARTMANN GROEP is een internationale speler op het gebied van medische en hygiënische producten. New-Motion gaat de uitdaging aan om de werknemers van Hartmann B.V. naar een gezonde leefstijl te brengen. Gezond eten en lekker bewegen betekent beter in je vel. En dat heeft aantoonbaar positief effect op de prestaties van de werknemer. Met gezonde voeding wil Hartmann B.V. een gezond en energiek bedrijf zijn.

Blijf op de hoogte via http://afvallennijmegen.wordpress.com/

Paul Hartmann BV
Kerkenbos 11-03 D
6500 AA Nijmegen


Magnesium 
 

Magnesium is het belangrijkste mineraal dat je lichaam nodig heeft. Je kan niet zonder, net zoals water en zuurstof. Zoals we 'vergeten groenten' hebben, hebben we overduidelijk ook een 'vergeten mineraal'. Als je veel stress ervaart of niet in slaap kan komen, kan magnesium uitkomst bieden. Veel mensen hebben vandaag de dag last van de een of andere allergie. Wacht nog even met pillen slikken, maar ga eerst een paar weken (of misschien wel langer) magnesium toevoegen aan je lichaam. Kinderarts Marianne Mousain uit Frankrijk beschrijft namelijk in haar boekMagnesium dat 99% van de bevolking een giga mag­ne­si­um­te­kort heeft opgebouwd, door onder andere het verarmd voedsel dat we kopen en eten. 


Volg nu mijn blog
 

Hier komt wekelijks een interessante blogpost over alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft.

De blog                                                                                                           


Volg het verhaal van Simone Dekkers

Simone Dekkers, 39 jaar getrouwd en moeder van 2 kinderen. Simone heeft de stap gezet naar New-Motion en is met het 12 weken traject begonnen. Ze deelt haar ervaringen op Facebook.

"Na de geboorte van onze dochter ben ik 8 kilo aangekomen. Met veel moeite heb ik een paar kilo's afgekregen maar de kilo's kwamen er net zo gemakkelijk weer aan. Ik voel me niet fit, mijn kleding zit te strak en ik moet er niet aan denken om deze zomer in mijn bikini op het strand te lopen".

 Simone DekkersNew-Motion
Bredestraat 155
6543 ZV Nijmegen

T 06 - 13004243
E info@new-motion.com
New-Motion, samen met je voedingscoach in beweging!