Caroline Theunissen

Eigen ervaring

"Ik weet waarover ik praat, als ervaringsdeskundige. Mijn strijd tegen overgewicht begon in de zomer van 2010. Na het zien van mijn vakantiefoto's op het strand wist ik dat ik zo niet verder wilde. Voor het eerst in mijn leven begon ik met een dieet, maar zodra ik de teugels liet vieren, kwamen de kilo's er weer aan. Een tweede variant werd gestart maar ook hierbij is mijn ervaring dat, zodra je stopt, de kilo's erbij komen. Een dieet is geen langetermijnoplossing, aanpassing van je levensstijl is dat wel!" 

Opleiding en kennis

Ik vroeg me af welk eten energie brengt en welk eten energie kost. Daarom ben ik me gaan verdiepen in voeding. Om me nog meer te bekwamen ben ik seminars en opleidingen gaan volgen. Het resultaat is de oprichting van New-Motion, een nieuwe beweging. Samen met jou breng ik een verandering aan in je huidige voedingspatroon met een energiek, fit en slank lichaam als gevolg.

Caroline AfvallenNijmegen

Voorlichting en coaching

In het voorjaar van 2011 heb ik mijn baan opgegeven om mijn droom te verwezenlijken. Ik begon met het schrijven van een programma Fit op school, waarmee ik voorlichting geef aan bovenbouwleerlingen. Dit is een enorm succes, want kinderen weten vaak niet wat ze eten en wat dat voor hun lichaam betekent.

 "Caroline vindt het heerlijk om mensen te coachen naar een gezonde levensstijl. Door een aanpassing in haar voedingspatroon is haar gezondheidsniveau nu hoog en heeft ze daar dagelijks plezier van".

New-Motion
Bredestraat 155
6543 ZV Nijmegen

T 06 - 13004243
E info@new-motion.com
New-Motion, samen met je voedingscoach in beweging!