12-weken-traject

Ons lichaam is een complexe 'machine'. Om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert, is onderhoud noodzakelijk. Je verzorgt je lichaam aan de buitenkant, maar geef vooral de binnenkant de aandacht die het verdient.

Dit unieke traject bestaat o.a. uit een verfrissende nieuwe kijk op voeding en leefstijl. Nieuwe eetpatronen worden aangeleerd en zijn na je 12-weken gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse leven.

Ik ga je in beweging brengen en je leren hoe je met eerlijke, mooie en waardige producten een geweldig leven kunt hebben. Met als eindresultaat een gezond, fit en slank lichaam. Door dit unieke programma te volgen ontstaat er een verandering in je stofwisseling die ervoor zorgt, dat je lichaam in balans komt. Je valt af zonder een ingewikkeld dieet te volgen.

Al snel zal je meer energie krijgen en kom je beter in je vel te zitten, waardoor je eigenwaarde zal vergroten!

  • Energievoorraad gaat omhoog
  • Je krijgt een jonger uitstraling door gezonde producten te eten
  • Je gaat niet minder eten, je blijft royaal eten
  • Het is geen dieet, maar een andere leefwijze
     

Na 12 weken voel je je gezonder, jeugdiger en slanker. 


H. Vollenberg St. Antonis

Vanavond heb ik een heerlijke behandeling gehad bij Men and Womenscare en via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de begeleiding in de afgelopen maanden en deze verwennerij.

Ik wens je alle goeds toe voor de toekomst. Wie weet ontmoeten we elkaar weer ergens.

H. Douven Nijmegen

Het gaat met mij goed.Ik eet nog steeds heel gezond! Mede dankzij de kookkunsten van Martin. Regelmatig ontdekken we weer iets anders lekkers. Uitproberen van nieuwe gerechten en producten vinden we allebei leuk. Ik lees je achtergrondinformatie op internet en volg je blog.

Begrijpen hoe iets in elkaar zit maakt het duidelijker en makkelijker om iets wel of niet te eten. Op mijn werk staan ze versteld dat ik nog steeds zo makkelijk al dat lekkere zoete spul af kan slaan. (Op de vraag: 'mag jij dat niet hebben?' zeg ik meestal: 'ik mag alles, maar ik eet niet alles; ik maak keuzes'.)

Die knop heb ik in het begin bij jou meteen omgezet en die staat nog steeds om op 'gezond'. Doordat ik geen trek heb tussendoor, is verleiding minder moeilijk. Door goede lekkere dingen te kunnen eten heb ik een goed, voedzaam alternatief. Alleen al het feit dat ik investeer in mezelf, zelf iets kan bijdragen aan mijn gezondheid geeft een goed gevoel.

Ook ben ik blij met mijn gewichtsafname. Dat voelt beter, beweegt beter en geeft meer zelfvertrouwen.

E. van Otterlo Nijmegen
"Ik volg nu een week of drie alle aanwijzingen van  Caroline Theunissen op en vandaag wordt ik wakker met zo'n prettig en fris opgeruimd gevoel, dat is echt heel lang geleden".#langlevesuperfood

Marijke Schanzleh Nijmegen
"De weg naar energie en balans werd dankzij jou een weg vol heerlijkheden in het nu en de toekomst. Dank je wel" 

 

 

 

New-Motion
Bredestraat 155
6543 ZV Nijmegen

T 06 - 13004243
E info@new-motion.com
New-Motion, samen met je voedingscoach in beweging!